Produkty

Uschování a uskladnění

Občas každý z nás potřebuje nějakou věc uschovat na delší dobu. Kam s ní, když se jedná o nějakou maličkost? Kam nasypeme koření, které jsme si zakoupili ve velkém pytlíku a potřebujeme jej přesypat do něčeho menšího? Kam dáme bylinky, jakmile je dosušíme a potřebujeme je někam uschovat? Kam uložíme veškeré potřeby, se kterými si děti rády hrají a vystřihují? Mají nespočet kousků papírů, různých pomůcek a dalších drobností? Do sáčků se dá uschovat v domácnosti téměř cokoliv.

sáček na zip

Občas je potřebujeme v kuchyni, abychom měli jistotu, že jsme danou věc uschovali podle potřeb a požadovaných norem. Některé potraviny nebo i suroviny by měly zůstat například bez vzduchu. K tomu skvěle poslouží právě uzavíratelný pytlík, který je po zatáhnutí zipu naprosto vakuově uzavřen. Nedostane se do něj žádný vzduch ani jiné vlivy z okolního prostředí. Obsah je díky tomu chráněn před vlhkostí, plísněmi, mikroby a před dalšími nežádoucími projevy z okolního prostředí. Můžete jej nechat venku na sluníčku nebo i na dešti, například když sejete semínka na zahrádku a potřebujete je do dalšího týdne uschovat, na příští použití. Dáte je do sáčku, vzduchotěsně uzavřete a můžete je nechat klidně i na dešti. Nebudete mít žádné obavy, že by vám pytlík promokl skrz na skrz, protože se na něj za těchto okolností můžete spolehnout.

zip

Vlastnosti a použití

  • Sáčky na zip jsou pevné, odolné a kvalitní.Nepromoknou, nenavlhnou a nevsakují žádné vlivy z okolního prostředí.
  • Jejich velkou výhodou je to, že se do nich po uzavření nic nedostane, ani vzduch. Jsou vzduchotěsné. Žádné vlivy z okolního prostředí nemají šanci https://www.2pack.cz/sacky-pytle/zip-sacky-2pack.
  • Navíc jsou pevné, takže do nich můžete uskladnit téměř cokoliv.
  • Vhodné pro všelijaké potřeby v domácnosti, na vaření a pečení, ale také na úschovu různých potřeb, hraček, věcí pro děti, dokonce ve velkém formátu také oblečení, různé další potřeby, textil, kapesníčky.
  • Použít je můžete i v dílně nebo garáži. Šroubky a matice, maličkosti a drobnosti nebo i další potřeby z dílny či garáže můžete uskladnit do sáčku, který pak jen lehce vsunete do šuplíku. Nezabírá vůbec žádné místo a po uzavření je vzduchotěsný.
  • K dispozici jsou samozřejmě různé velikosti. Existuje jich až 13 různých velikostí.
  • Provedení klasické na zip, dále s dírkou nahoře uprostřed nebo formou sáčku s posuvným jezdcem.
  • Nejlepší produkt pro nekonečné otevírání a zase opětovné zavírání.

Mohlo by se vám také líbit...